Taxibus Breda

Taxibus Breda & Taxibus Oosterhout

Taxi bus in Breda nodig of wilt u een taxibus vanaf Breda bestellen/reserveren. Wij hebben zeer ruime Ford transit bussen met airco waarmee we u overal naartoe kunnen brengen. Zoekt u taxibus in Etten-leur of taxibus Oosterhout dan kunt u ons ook bellen. Zit u met een hele grote groep dan kunnen we vaak een prijs van te voren afspreken. Bel voor prijsopgave met ons centrale op tel: 076-2600014 of stuur een mail met je vraag naar info@taxibredanaar.nl

Taxi Katjeskelder Oosterhout

Verblijft u op Katjeskelder Oosterhout en wilt u met de groep een taxibus naar Breda boeken. Das mooi wij kunen u ophalen en ook weer retour naar de Katjeskelder brengen. U bent voor een bus met max 8 personen €40,- kwijt en voor een taxi met max 4 personen €27,50,- enkele reis. Voor alle andere bestemmingen belt u met ons centrale op 076-8864455.

Taxi Panjevaart Hoeven

Zit u met de groep op vakantiepark Panjevaart in Hoeven en heeft u voor de zaterdagavond een taxibus naar Breda nodig bel dan met ons wij kunnen u brengen voor een vaste prijs van €65,- max 8 personen naar Breda.

 

Snel een rit aanvragen? Bel ons dan nu!

Call Now Button