Taxi Breda

Taxi Breda & Taxi Bus Breda

Taxi Breda begint bij Taxi Bredanaar het taxibedrijf van Breda waar service hoog in het vaandel staat. Wij hebben 24/7 taxiservice beschikbaar in Breda maar ook als u in de omgeving van Breda een taxi nodig heeft kunt u ons altijd bellen. Wij proberen altijd zo snel mogelijk een taxi voor u beschikbaar te stellen. Wij staan erom bekend dat we een taxibedrijf uit Breda zijn die op tijd rijdt en altijd wel een taxi beschikbaar heeft. Hebben wij geen eigen taxi beschikbaar voor u dan proberen wij altijd de beste andere Bredase taxi te regelen voor u. Wij rijden met uitsluitend goed onderhouden Mercedes taxi’s en Ford transit bussen. Zoek niet verder dan taxi Bredanaar als je taxi Breda intik op google of andere zoekpagina’s. Taxi Bredanaar kunt u ook bellen als u een taxi nodig heeft vanaf Etten-leur of Oosterhout. Maar ook vanuit Hoeven, Ulvenhout, Chaam, Baarle-nassau, Prinsenbeek, Made, Terheijden, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Wagenbergen, Strijbeek, Rucphen, Sint-Willebrord, Hoeven, Bosschenhoofd, Oudenbosch, Galder, Meersel-dreef, Meer, Hoogstraaten, Meerle.

Pinnen in de taxi Breda.

Als u op zoekt bent naar een taxi in Breda waar u pinnend of met een creditcard wil afrekenen dan kan dat bij ons. Wij vragen absoluut geen extra kosten voor pinnen maar voor creditcard betalingen moeten wij 2,5% transactiekosten erbij berekenen. Wij hebben de nieuwste betaalterminals in de taxi en u krijgt altijd een pinbon.

Taxi reserveren/ taxi-offerte aanvragen.

Als u wilt kunt u ook uw taxi reserveren per mail of per telefoon. Als u per mail besteld moet u ervan uit gaan dat u binnen het uur een antwoord terugkrijgt. Indien het een rit is die u wilt reserveren binnen 1 uur kunt u het beste bellen met de centrale. Wilt u weten wat een taxi kost of heeft u extra opmerkingen aan een rit en wilt u een duidelijk antwoord op uw vraag. U kunt uw vraag verzenden via het offerte formulier waarin u uitgebreid uw vraag kan toelichten of door gewoon een mail te versturen naar info@taxibredanaar.nl

Luchthavenvervoer Schiphol, Zaventem, Dusseldorf.

Wij rijden altijd met vaste prijzen naar alle luchthavens mits het 2 uur van te voren is doorgegeven anders rekenen wij €25,- extra op de vaste prijs. U kunt bij ons met een flinke korting een taxi boeken naar Schiphol voor bijvoorbeeld €110,- voor max 4 personen wat bij andere bedrijven €265,- kost. Taxi vanaf Breda naar Eindhoven Airport kost bijvoorbeeld €85,- vaste prijs en het kost normaal €135,- als u geen vaste prijs afspreekt. Kijk voor een overzicht van de prijzen naar alle luchthavens bij luchthavenvervoer.

Zakelijke Taxi Breda

Heeft u als bedrijf in Breda regelmatig een taxi nodig voor uw klanten,bezoekers of werknemers en wilt u niet allemaal diverse taxibonnetjes hebben van verschillende taxibedrijven. Wilt u er zeker van zijn dat ze ook allemaal een prettige taxichauffeur hebben die vloeiend Nederlands of Engels spreekt en die hun op tijd brengt en ook retour brengt. Dan kunnen wij voor elke situatie een vaste prijs hanteren. Wij kunnen voor uw bedrijf op rekening waarbij u per factuur betaald. Stuur een mail om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Wij kunnen bijna elke company creditcard accepteren.

 

 

Snel een rit aanvragen? Bel ons dan nu!