Taxi Etten-leur Breda

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Contact support

Heeft u vanaf Etten-Leur een taxi of een taxibus nodig? Op het moment dat dit het geval is dan zijn wij er voor u. Wij zijn te bereiken op: 0629210018 en wij kunnen u brengen naar verschillende bestemmingen. Denk hierbij aan: luchthavens en festivals, evenementen en nog veel meer. Wij komen vanuit Breda en daarom duurt het ongeveer 15 minuten voordat we bij u op locatie zijn. Het is bij ons ook mogelijk om te reserveren hierdoor kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Dit is mogelijk door ons een email te versturen met uw naam, nummer, email-adres en uw ophaaladres. Wij verzoeken u ritten die binnen 24 uur gereden dienen te worden telefonisch door te geven. Taxi Etten-Leur Breda biedt u ook de mogelijkheid om de taxirit te betalen met de pin en creditcard. Wij rekenen 0,50 euro kosten voor het pinnen en 5% voor betalingen met een creditcard.

Taxi Etten-Leur Schiphol

Taxi naar Schiphol nodig vanaf Etten-leur. Gaat u op reis met het vliegtuig en is het niet mogelijk om met de trein naar de luchthaven te gaan. Dan kunt u het beste contact met ons opnemen hierdoor bent u verzekerd van een goede taxi. Taxi Bredanaar rijdt voor vaste prijzen naar luchthavens, mits u ruim van te voren reserveert. Bovendien betaalt u een vaste prijs en de taxi wordt absoluut niet met anderen gedeeld. Wij rekenen nooit extra kosten, tenzij u zelf een voorstel doet. Denk hierbij aan het ophalen van anderen personen. Voor een overzicht van onze vaste prijzen kunt u kijken op Luchthavenvervoer.

Taxi Etten-Leur Vosdonk

Het kan natuurlijk zo zijn dat u een taxi nodig heeft op of in de buurt van het bedrijventerrein Vosdonk Etten-Leur. Dan zijn wij er voor u. Taxi Bredanaar heeft bijna altijd wel een taxi vrij is en die voor u beschikbaar gesteld kan worden. Het vervoer voor bedrijven regelen is ook een van onze specialiteiten. En wij zorgen er vervolgens voor dat u kunt betalen via een factuur. Veel taxibedrijven accepteren geen company cards, bovendien accepteren wij de meeste company cards wel. Wij accepteren ook veel buitenlandse versies. Dit is een extra service die wij aanbieden om het u zo gemakkelijk en comfortabel mogelijk te maken. Hierdoor reist u comfortabel van A naar B en dit op de beste manier.

Contact

Wij zijn al meer dan 10 jaar een begrip in Breda. Daarnaast staan wij bekent om betrouwbaarheid en goede service. Anderzijds staan we bekend om professionaliteit en onze scherpe prijzen. Neemt contact met ons op voor meer informatie en vragen.

Offerte aanvragen

    Vervoer naar luchthaven mogelijk vanaf.

    Taxi Breda – Taxi Etten-leur – Taxi Rijsbergen – Taxi Zundert – Taxi Ulvenhout – Taxi Chaam – Taxi Oosterhout – Taxi Made – Taxi Rijen – Taxi Gilze – Taxi Hoeven – Taxi Sint-Willibrord – Taxi Rucphen – Taxi Terheijden – Taxi Meer – Taxi Meerle – Taxi Hoogstraten – Taxi Meersel Dreef  – Taxi Galder – Taxi Dongen