Taxi Rijsbergen bel: 0768864455

Taxi in Rijsbergen nodig of er naar toe. Taxi Bredanaar kan u brengen en of ophalen. Wij bieden taxivervoer per auto en bus (max 8 pers). U kunt ons 24/7 bereiken op tel: 076-8864455. Een taxirit vanaf Rijsbergen naar Breda-centrum kost gemiddeld €31,- afhankelijk waar u uitstapt. Reserveer op tijd om lange wachttijd te voorkomen. Weet u dat u de volgende ochtend een taxi nodig heeft. Bel dan de avond ervoor uw reservering door zodat de taxi nooit niet te laat is. U kunt ook uiteraard reserveren per mail. Ons mailadres is info@taxibredanaar.nl maar u kunt ook gebruikmaken van het offerteformulier.

Taxi Rijsbergen naar Schiphol & Zaventem

Goedkoop taxitransfer naar Schiphol of Zaventem nodig. Taxi Bredanaar biedt goedkope taxitransfers naar alle luchthavens. U deelt de taxi absoluut niet met anderen en het is 1 vast tarief. Onze prijzen liggen 60% lager als het normale taxitarief. Enige is dat u hem wel minimaal 2 uur van te voren besteld. Reist u met de kinderen naar de luchthaven. Dan vragen wij dit door te geven zodat wij zo nodig kinderzitjes aanwezig hebben in de taxi of taxibus.

Pinnen in de taxi

Het overkomt iedereen weleens. U hebt geen contant geld meer op zak bij. Bij Taxi Bredanaar is dat geen probleem. Al onze taxi’s zijn uitgerust met een betaalterminal waarmee u kunt pinnen of met de creditcard kunt betalen. Wij vragen geen transactiekosten voor het pinnen of creditcard-betaling.

Taxi Rijsbergen naar evenementen & festivals

Gaat u binnenkort naar een evenement, festival of iets anders wat plaatsvindt elders in het land en u weet niet zeker of u het met de trein wel redt. Taxi Bredanaar kan u brengen en ook indien nodig weer ophalen. Als u dit ruimschoots van te voren besteld kunnen wij u een vaste prijs geven. U korting is afhankelijk van de te rijden kilometers en het tijdstip van vertrek en ophalen. Wacht niet te lang met reserveren.

Snel een rit aanvragen? Bel ons dan nu!

Call Now Button